Velkommen!
--------------------------------------------------------------------------------------------- OBS : Der kan være problemer med portotaksten på ordrebekræftelserne sendt via mail, vent derfor venligst med at betale til i modtager varerne; da fakturaen kan være rettet i hånden. Håber på en snarlig løsning.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Som følge af postlov er det ikke længere muligt at bruge nuværende frimærker til indlands porto Portoen stiger fra kr 12 til kr. 25 for et almindeligt indlandsbrev.
Ulandsporto stiger fra kr. 36 til kr.50, her må stadig bruges frimærker(br) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Butikken er åbnet igen på Kastanievej 3.B KLD. 4200 Slagelse' Butikken ligger 700 meter fra stationen. Ved butikken er der fri parkering og masser af plads.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej og velkommen til Nellemann's Frimærke webshop. Her kan du finde et væld af spændende frimærker, på nuværende tidspunkt ligger der ca. 312.600 frimærker online, men vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet. God fornøjelse!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
JEG KAN KONTAKTES PÅ MOBIL 30531972 uden for åbningstid.

Kvalitet

Kvalitet hos Nellemann's Frimærker skal altid være i top, og vores kunder skal være tilfredse. Vi fremsender altid frimærker i en pæn standard kvalitet for det pågældende område, med hjørner, takker mv. intakte. Er mærker fejlbehæftede vil der være en notits i listen om det, f.eks. 'tynd plet', 'manglende tak' eller lignende. Husk at der altid er FULD RETURRET indenfor 14 dage, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds.

Nellemann's Frimærker, Kastanievej 3B, 4200 Slagelse, Tlf.: 3537 5300, mail@nellefrim.dk