Velkommen!
--------------------------------------------------------------------------------------------- OBS : Der kan være problemer med portotaksten på ordrebekræftelserne sendt via mail, vent derfor venligst med at betale til i modtager varerne; da fakturaen kan være rettet i hånden. Håber på en snarlig løsning.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Som følge af postlov er det ikke længere muligt at bruge nuværende frimærker til indlands porto Portoen stiger fra kr 12 til kr. 25 for et almindeligt indlandsbrev.
Ulandsporto stiger fra kr. 36 til kr.50, her må stadig bruges frimærker(br) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Butikken er åbnet igen på Kastanievej 3.B KLD. 4200 Slagelse' Butikken ligger 700 meter fra stationen. Ved butikken er der fri parkering og masser af plads.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej og velkommen til Nellemann's Frimærke webshop. Her kan du finde et væld af spændende frimærker, på nuværende tidspunkt ligger der ca. 312.600 frimærker online, men vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet. God fornøjelse!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
JEG KAN KONTAKTES PÅ MOBIL 30531972 uden for åbningstid.

Salgs- og leveringsbetingelser

Betaling
Betalingen skal altid være os i hænde efter løbende måned + 5 dage, således at sidste rettidige betalingsdag er den 5. i måneden efter bestillingen.

Nellemann's Frimærker forbeholder sig dog ret til at kræve forudbetaling, såfremt det skønnes nødvendigt.

Betalingen kan ske ved indbetalingskort, bankoverførsel, check, og kontant. Vælges 'indbetalingskort' fremsendes dette sammen med varerne og ved 'bankoverførsel' er kontooplysningerne noteret på fakturaen. Checks bedes fremsendt til vores adresse. Husk at altid at notere fakturanummer ved indbetaling. Vælger du at komme ind i butikken og betale, lægges varerne klar til dig. Der pålægges naturligvis ikke porto- og ekspeditionsgebyr, hvis varerne vælges afhentet på vores adresse. Betalingsmetoden vælges på bestillingssiden.

Ved overskridelse af betalingsfrist opkræves morarenter efter Rentelovens almindelige regler med p.t. 2,0 %, pr. påbegyndt måned regnet fra fakturadato. Dertil kommer et rykkergebyr på 100,- pr. fremsendte rykker. Er betalingen ikke modtaget efter 3. rykker overdrages sagen til retlig incasso. Rykkere fremsendes altid pr. mail.

Varerne sælges efter reglerne for brugtmoms. Dette gælder dog ikke varer mv. fra 1. januar 1996 eller senere f.eks. kataloger, litteratur, tilbehør m.v.

Levering
Når der bestilles på www.nellefrim.dk, udregnes prisen for varerne og "anslået porto og ekspeditionsgebyr". Dette skal opfattes som en rettesnor, men er ikke den endeligt gyldige porto.

Når vi modtager ordren, behandles den, og en ordrebekræftelse fremsendes til kundens email. Denne er korrigeret for evt. udsolgte varer, og det endelige porto- og ekspeditionsgebyr er tillagt. Ordren fremsendes umiddelbart herefter.

Den forventede gennemsnitlige leveringstid på frimærker er ca. en 1 uge. For tilbehør kan der dog typisk forekomme længere leveringstid.

Fortrydelsesret
Kunden har altid 14 dages returret efter Købelovens almindelige regler, såfremt varen returneres i samme stand, som den var ved modtagelsen og i øvrigt i ubrudt emballage. Fortrydes et køb, betaler kunden selv returportoen. Er en vare mod al forventning fejlbehæftet, fremsender Nellemann's Frimærker en ny vare, såfremt dette ikke er muligt, refunderer Nellemann's Frimærker købsprisen, porto- og ekspeditionsgebyret og returportoen.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
Der tages forbehold for prisændringer, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

Lovvalg og værneting
Enhver tvist har byretten på Frederiksberg som værneting, og lovvalget er dansk.

Nellemann's Frimærker, Kastanievej 3B, 4200 Slagelse, Tlf.: 3537 5300, mail@nellefrim.dk