Velkommen!
FERIELUKKET! Butikken holder lukket fra d. 5 maj, til og med d. 21 maj Ordre bestilt i ovenstående periode, vil blive afsendt fra d. 22 maj. --------------------------------------------------------------------------------------------- OBS : Der kan være problemer med portotaksten på ordrebekræftelserne sendt via mail, vent derfor venligst med at betale til i modtager varerne; da fakturaen kan være rettet i hånden. Håber på en snarlig løsning.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Som følge af postlov er det ikke længere muligt at bruge nuværende frimærker til indlands porto Portoen stiger fra kr 12 til kr. 25 for et almindeligt indlandsbrev.
Ulandsporto stiger fra kr. 36 til kr.50, her må stadig bruges frimærker(br) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Butikken er åbnet igen på Kastanievej 3.B KLD. 4200 Slagelse' Butikken ligger 700 meter fra stationen. Ved butikken er der fri parkering og masser af plads.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej og velkommen til Nellemann's Frimærke webshop. Her kan du finde et væld af spændende frimærker, på nuværende tidspunkt ligger der ca. 312.600 frimærker online, men vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet. God fornøjelse!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
JEG KAN KONTAKTES PÅ MOBIL 30531972 uden for åbningstid.

Om forretningen

Nellemann's Frimærker drives og ejes af Søren Nellemann. Nellemann's Frimærker startede som en lille butik på H.C. Ørstedsvej i 1994, men pladsen blev hurtigt for trang, og i 1998 flyttede forretningen til større og mere velegnede lokaler på Johnstrups Allé 1 på Frederiksberg.

Forretningen råder over et stort lager af frimærker fra alverdens lande, breve, postkort, kilovarer, kataloger, litteratur, tilbehør mv.

Det nyeste tiltag hos Nellemann's Frimærker er denne webshop, hvor en stor del af varelageret ligger online. Vi håber alle kunder nye som gamle vil få glæde af denne hjemmeside.

Har du kommentarer, ris eller ros til siden, vil vi meget gerne høre det, så skriv til os på mail@nellefrim.dk

Nellemann's Frimærker, Kastanievej 3B, 4200 Slagelse, Tlf.: 3537 5300, mail@nellefrim.dk